Tevékenységeink

A pécsi székhellyel működő Dunaber Beruházó és Szaktanácsadó Kft. az ország különböző pontján áll a közületek és a lakosság szolgálatában az alábbi tevékenységi körrel.
Mobil hamburgermenü
Dunaber logó mobil

Tevékenységeink

A pécsi székhellyel működő Dunaber Beruházó és Szaktanácsadó Kft. az ország különböző pontján áll a közületek és a lakosság szolgálatában az alábbi tevékenységi körrel.

Tevékenységi körök

Generál kivitelezés

Középületek, üzemcsarnokok, speciális építmények, családi és társasházak tervezését és kivitelezését vállaljuk.

Erős- és gyengeáramú villamosipari szolgáltatások

Foglalkozunk villamosipari, energetikai tervezéssel és kivitelezéssel, lakó- és csarnoképületek, közintézmények, közterületek, közutak, autópályák villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatával, erős és gyengeáramú hálózatszereléssel. Erősségünk az erős- és gyenge áramú villamos hálózatok, berendezések teljes körű tervezése, kivitelezése, világítástechnika, trafó és fogyasztásmérő tervezés, épületautomatika, tűzjelző, füstjelző berendezések, beléptető rendszerek, kamera- és egyéb felügyeleti rendszerek tervezése, kiépítése, üzemeltetése és karbantartása, térvilágítási hálózat kialakítása, zöld-energia tervezése-kivitelezése.

Villamos elosztóberendezések gyártása

Legújabb üzletágunk a villamos elosztó berendezés gyártás, ahol a kisfeszültségű kapcsolók-, elosztók- és vezérlő berendezések gyártása történik.

Épületgépészeti kivitelezés

Generálkivitelezői munkánk hatékonysága érdekében végezzük új építésű épületek komplett épületgépészeti tervezését, szakági munkák – víz-, gáz-, fűtés-,hűtés-, légtechnika – kivitelezését.

Mérnöki tevékenységek

Szakértő munkatársaink végzettsége, tudása lehetővé teszi, hogy tervezést, tervellenőrzést, felelős műszaki vezetést, műszaki ellenőrzést végezzünk. Erős- és gyengeáramú hálózatok és berendezések felülvizsgálata, mérési jegyzőkönyvek elkészítése a napi feladataink közé tartozik.

Épületek műszaki üzemeltetése

Lakóépületek, közintézmények, üzemcsarnokok, áruházláncok műszaki üzemeltetésére, karbantartására is vállalkozunk.
7630 Pécs, Nagyhídi út 22. (székhely)
7630 Pécs, Nagyhídi út 16. (telephely)
7630 Pécs, Edison utca 8. (telephely)


+36 72 525 129


2040 Budaörs
Építők útja 2-4.
(Korzó irodaház)